top of page

Musta sõstra krõbedik vaniljejäätisega

Updated: Oct 25, 2023



Ahjusoe kergelt kaneeline ja magushapu krõbedik külma vaniljejäätisega on taevalik kooslus, mida on lihtne valmistada.


Valmistamiseks vajad: 1 pakk Pakipagari gluteenivaba täisterakaerahelbeküpsiste küpsetussegu 400 g musti sõstraid 60 g võid 1 sl tuhksuhkrut 1 sl kartulitärklist 4 sl mandlilaaste 1,5 tl kaneeli Serveerimiseks vaniljejäätist


Valmistamine:

  • Sega mustsõstrad kartulitärklise, tuhksuhkru ja 0,5 tl kaneeliga.

  • Tükelda külm või väikesteks kuubikuteks.

  • Sega kausis täisterakaerahelbeküpsiste küpsetussegu koos 1 tl kaneeliga.

  • Katte tegemiseks näpi sõrmede vahel või haki noaga küpsetussegu koos külma võiga suureteraliseks puruks, laota ühtlase kihina marjadele ning puista peale mandlilaastud.

  • Küpseta 180-kraadise ahju keskosas, ülevalt ja alt kuumutusega, umbes pool tundi, kuni kate on kuldne ja krõbe.

  • Serveeri vaniljejäätisega. Krõbedik on parim soojalt!

Head isu!



34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page