top of page

Pisikesed hapukoorepannkoogid


Need pisikesed pehmed pannkoogid on kergelt hapuka maitsenüansiga ning koos magusa moosiga süües pakuvad tõelise maitsenaudingu.


Valmistamiseks vajad:

1 pakk Pakipagari ülepannikoogi küpsetussegu 25g värsket pärmi 200ml piima 250g hapukoort 2 muna 1sl (15ml) suhkrut



Tee nii: - Pane praeahi sooja 40 kraadi juurde. - Murenda pärm kaussi, lisa juurde 1sl suhkrut ja sega seni, kuni pärm on vedelaks sulanud. - Vala juurde 200ml käesooja piima ning sega läbi. - Lisa juurde 250g hapukoort, 2 muna ja sega läbi. - Vala juurde küpsetussegu ja sega kõik ühtlaseks. - Kata kauss toidukilega ja pane eelsoojendatud ahju kerkima ning lülita ahi välja! - Lase tainal kerkida vähemalt kahekordseks, umbes pool tundi. - Võta tainas ahjust välja ja sega ettevaatlikult läbi. - Õlita ja kuumuta pann.

- Tõsta supilusikaga tainaportsud pannile ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Head isu!

65 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page