Need täisterakaerahelbeküpsised on tehtud väikese vimkaga. Nendesse on peidetud tubli kogus värsket kõrvitsat, veidike tumedat šokolaadi ja tsipakene kakaod. Nii head, et keele viivad alla! Proovi järele!
VALMISTAMISEKS VAJAD:
1 pakk Pakipagari gluteenivaba täisterahaerahelbeküpsiste küpsetussegu 2 munavalget 50g võid 100g riivitud värsket kõrvitsat 30g tumedat GV šokolaadi 10g magustamata kakaopulbrit
TEE NII:
1. Pane ahi ülevalt ja alt küpsetamise režiimiga 200 kraadi juurde sooja. 2. Sulata või ja lase veidi jahtuda. 3. Vala paki sisu kaussi, lisa juurde sulavõi, munavalged, kakaopulber, tükeldatud šokolaad ja peene riiviga riivitud kõrvits. 4. Sega kõik ühtlaseks ja lase segul 5 minutit taheneda. 5. Tõsta meelepärase suurusega tainapätsid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vajuta lusikaga õrnalt lamedamaks. 6. Küpseta küpsiseid ahju keskosas umbes 15 minutit. 7. Tõsta valminud küpsised restile jahtuma ja pärast kaunista meelepäraselt.
Head isu!
Комментарии